Pentru a introduce mai mult trafic pentru viața ta?

Pentru a introduce mai mult trafic pentru viața ta?

Nu am timp, nu Am energie. Am un stil de viata sedentar, de locuri de muncă. Nu vreau sa fac un pic, dar corect. Scuze, de ce în fiecare zi, pur și simplu nu ne putem muta, avem multe. Să includă în viața de zi cu zi, cel puțin pentru un timp, mișcarea poate fi mai ușor decât ni se pare.

Și acest lucru este destul de amuzant quest.

Și acest lucru este destul de amuzant questChvilka mișcarea în acest caz, desigur, mai bine decât mișcarea nu are. O mulțime de cercetare a demonstrat, sau, cel puțin, a lăsat să se înțeleagă că, chiar și câteva minute de exercitii pe zi, o persoană ajută la menținerea o greutate sanatoasa, și de a crește arderea caloriilor. Nu mai vorbim de o dispoziție bună și mai durabilă a minții.

În ultimii ani, oamenii de stiinta spun și alte beneficii de sănătate – fondul de la Universitatea din British Columbia, de exemplu, susține teoria că mișcarea pe termen lung, îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare, și poate chiar ajuta la prevenirea vârstă de demență.

Avem mai multe idei, activitatea fizică, pentru a activa în viața de zi cu zi:

Faptul că orele petrecute în sala de gimnastică, nu se numără printre hobby-urile tale, si chiar nu netrénujete la maraton, nu înseamnă că puteți imediat să renunțe. Fiecare mișcare are sens, și fiecare are importanță. Să-l configurați pur și simplu modul lor de viață. Calm, începe cu, că toate zilele de lucru, puteți rocket desetiminutovou rozcvičkou sau, dimpotrivă, în week-end pentru a merge la două și accelerat ritm de plimbare. Netýrejte cu un sentiment de vinovăție, că este “un pic”,

De ceea ce pentru corpul tau ceva de făcut.

De ceea ce pentru corpul tau ceva de făcutCând zuřivém e-mail, deși autoritățile neprotáhnete, dar, de asemenea posibilitatea de a utiliza pe computer sau de pe mobil vor găsi. Un hit acum a vizualiza webinarii – online-seminar în direct. Dacă o astfel de formare, oferă și în munca lor, profitați. Ce-ați afla, și calm, puteți face exerciții simple în exerciții sau trebuie doar lehy. Dacă sunteți de planificare pentru o lungă perioadă de telefon, ia-l de pe stradă și să-l pas rapid sau lent joggingem.

“Mi se pare că, în acel moment, atunci când picioarele încep să se miște, stimulează și gândurile”, – a scris în jurnalul său, scriitorul american Henry David Thoreau. De atunci, acest popular teza a fost susținută chiar și de mulți oameni de știință, care se ocupă anume o combinație de mișcări și mintea. “Atunci când noi trecem, accelerează ne bataile inimii si circulatia sangelui, okysličují muschii, dar, de asemenea, toate organele, inclusiv creierul,” generalizează cunoștințele lor, redactor-șef al revistei “the New Yorker” Ferris Jabr. “Plimbari regulate, în plus, ajută la crearea de noi conexiuni între celulele creierului si incetineste descompunerea țesuturilor creierului, care este o consecință a îmbătrânirii.”

Acest element strâns legat de cel precedent. Hot trend “legiuni walking întâlniri” este legată doar de ideea că atunci când mersul pe jos, cu mai apare, cu dorinta de a activa o zi obișnuită, un pic mai mult trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *